Week van de AFVALHELDEN

Het lijkt zo gewoon, u zet 's ochtends uw afvalcontainer aan de straat en aan het eind van de dag is die weer klaar om te vullen. Maar wist u dat onze medewerkers voor dag en dauw opstaan, en door weer en wind op pad zijn? Zelfs tijdens de corona-crisis en de extreme gladheid hebben ze gewoon hun werk gedaan. Wij zijn trots op ze!

Daarom willen we ze graag de komende week in het zonnetje zetten tijdens de eerste Week van de Afvalhelden. In heel Nederland worden dan mensen die in de afvalbranche werken in het zonnetje gezet. En ook wij doe daar graag aan mee! Viert u ook mee?

Op dinsdag verrassen we onze medewerkers met een lekkere traktatie. Maar het zou superleuk zijn als ook ú uw waardering uitspreekt voor onze afvalhelden. Bijvoorbeeld door een complimentje te geven of keer een duim op te steken.  

Kinderen kunnen ook meedoen!

En natuurlijk kunnen kinderen ook meedoen. Hieronder staan een aantal kleurplaten. Hoe leuk zou het zijn als onze medewerkers door uw straat komen en zo'n leuke kleurige tekening achter het raam zien?! 

Dus zoek hieronder een mooie kleurplaat uit en hang hem achter je raam. Zeker weten dat onze afvalhelden dat superleuk vinden!

Download hier je kleurplaat

  1. Trots op onze afvalhelden
  2. Vuilniswagen - achterlader
  3. Vuilniswagen - zijlader
  4. Vuiniswagen
  5. Veegwagen
  6. Ondergrondse containers