Inzamelroutes KCA gemeente Leudal

INZAMELING KCA IN MEI VERVALT

Voor de inzameling van KCA huren wij een gespecialiseerd bedrijf in. Dit bedrijf heeft ons echter laten weten dat zij geen mogelijkheid zien om op de inzamellocaties van KCA de 1,5 meter afstand tussen de medewerker en de bezoekers onderling te handhaven. Daarom hebben zij besloten de KCA-inzamelronde in de maand mei te laten vervallen.

Notabene: De eerstvolgende inzameling van KCA in Leudal staat gepland in november. Echter, vanwege de situatie met corona kan de inzameling wijzigen of zelfs vervallen. Hou daarom goed deze website in de gaten, of download de gratis app Afvalwijzer. Dan bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over uw afvalinzameling.

KCA-inzameling in de wijk
In de maand november zal de chemocar door de gemeente Leudal rijden om het Klein Chemisch Afval (KCA) in te zamelen. De inzameldagen staan vermeld op uw afvalwegwijzer. U kunt het KCA in de milieubox aanbieden bij de chemocar bij u in de buurt. Zet de chemobox niet aan de straat, maar biedt hem zelf aan!

Door hieronder op de kern te klikken, kunt u zien hoe laat de chemocar bij u in de buurt komt.

De inzameling van het KCA in de buitengebieden vindt plaats tegelijkertijd met de inzameling in Roggel en Neer (zie onderstaand schema). Wilt u hier gebruik van maken, dan dient u zich tot uiterlijk 15.00 uur één werkdag voorafgaand aan de inzamelingdag telefonisch aan te melden bij RD Maasland, telefoon (0475) 594632 of via email info@rdmaasland.nl.

Klik hier voor de inzameltijden in de kern:

U kunt uw KCA ook van dinsdag tot en met zaterdag tijdens openingstijden gratis aanbieden bij het milieupark:

  • milieupark Roggel, gelegen op het industrieterrein De Laak, Bevelantstraat 1
  • milieupark Maasbracht gelegen op het industrieterrein Koeweide/Battenweg, Lijnpad 9

Wat is wel en wat is geen klein chemisch afval? Kijk op de wel/niet lijst KCA voor een overzicht.