Nieuwe inzameldag voor Stevensweert en Melick 

Vanaf 1 januari 2018 wordt het huisvuil van de kernen Stevensweert en Melick niet langer op vrijdag ingezameld. Het huisvuil van Stevensweert wordt voortaan op maandag ingezameld; het huisvuil van Melick wordt opgehaald tijdens de donderdagroute. De juiste inzameldata staan op uw afvalkalender 2018, die in de weken voor kerst in uw brievenbus valt.

Omdat er aan het einde van het jaar vanwege kerst en nieuwjaar altijd wat wijzigingen zijn in datum waarop uw huisvuil wordt ingezameld, kan dit extra verwarrend zijn als u ook nog een nieuwe inzameldag krijgt. Daarom zijn bij de betrokken huishoudens folders in de brievenbus gestopt waarop de exacte data in de laatste weken van het jaar nog eens zijn opgesomd. Heeft u deze folder gemist, dan kunt u hem hier downloaden.

Inzameling Stevensweert voortaan op MAANDAG

Inzameling Melick voortaan op DONDERDAG


Uw afvalkalender is er ook digitaal!

U kunt de inzameldagen voor uw persoonlijke adres ook digitaal bekijken via www.mijnafvalwijzer.nl of op uw smartphone via de app Afvalwijzer (gratis verkrijgbaar in uw app-store voor iOs, Android en Windows). Hier kunt u onder andere voor verschillende afvalstromen een automatische herinnering voor de inzameldagen instellen. Zo vergeet u nooit meer uw afval tijdig buiten te zetten! 
Meer info vindt u op de pagina Digitale afvalkalender.

Tip: zet uw afvalcontainer op de inzameldag om 7.30 uur aan de straat. Dan weet u zeker dat deze wordt leeggemaakt.